skip to Main Content
Financiële Bijdrage

U kunt doneren door middel van een financiële bijdrage door het over te maken naar

bankrekeningnummer NL  41INGB0004 6111 47

Met uw donatie kunnen wij en onze doelgroepen onze doelstellingen realiseren.

Doneren door middel van goederen. Als U goederen over heeft of weg wilt doen, neemt U dan contact met ons op. Wij komen die dan graag ophalen. Wij hebben voorkeur voor materialen die wij kunnen inzetten voor de doorontwikkeling van het  landbouwprogramma en het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Mee Doe

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €10,00

Het bestuur & Vrijwilligers

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:

Abubakarr Bangura

Voorzitter

Ellen van Tuijl

Secretaris

Foday Sankoh

Penningmeester

Partner in Sierra Leone

In Sierra Leone werkt de stichting samen met SEP Investment Service een sociale onderneming, om het werk van de stichting in Sierra Leone vorm te geven en te verduurzamen.

Het Business Model

Het business model van de stichting is als volgt: ten eerste is de stichting niet winstgevend. Wij ondersteunen projecten in Sierra Leone om daarmee armoede in het land te bestrijden. Een belangrijk project hierbij is het opzetten en uitbreiden van een naaiatelier in Sierra Leone. De producten van dit naaiatelier zijn nu online te koop in Nederland. zie

Tamaraneh Mondkapje

De inkomsten uit de verkoop van handgemaakte producten wordt ingezet voor de jongeren die de producten maken en voor het verduurzamen van het naaiatelier in Sierra Leone. Daarmee is de stichting in Nederland minder afhankelijk van subside om haar werk in Sierra Leone waar te maken. Deze informatie kan de klant ook op de website lezen en klanten kunnen onze activiteiten en impact daarvan op de website volgen.

Documenten

Kvk Inschrijven

Downloaded Kvk Registratie uittreksel

SLYI Statuut

Downloaded SLYI Statuut

Beleidsplan

Downloaded SLYI Beleidsplan

Heeft een Vraag?

Back To Top