skip to Main Content
Financiële Bijdrage

U kunt doneren door middel van een financiële bijdrage door het over te maken naar

bankrekeningnummer NL  41INGB0004 6111 47

Met uw donatie kunnen wij en onze doelgroepen onze doelstellingen realiseren.

Doneren door middel van goederen. Als U goederen over heeft of weg wilt doen, neemt U dan contact met ons op. Wij komen die dan graag ophalen. Wij hebben voorkeur voor materialen die wij kunnen inzetten voor de doorontwikkeling van het  landbouwprogramma en het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Mee Doe

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €10,00

Handleiding voor tassen uit Sierra Leone

Deze unieke tassen zijn gemaakt door studenten/leerlingen die werkzaam bij het SEP naaiatelier in Rokel, Sierra Leone. De tassen zijn een combinatie van tweedehands spijkerbroeken uit de winkel van Tante Pollewop in Tilburg en Afrikaans katoen. Vijf studenten hebben in oktober dit jaar hard gewerkt om deze tassen te ontwerpen en te produceren. Hiermee kunnen zij hun creativiteit en talent tonen. Door de verkoop van deze tassen in Tilburg willen wij extra inkomen genereren voor jongeren en het naaiatelier zelfvoorzienend maken.

Zo heeft Alhaji via dit project nu een eigen kamer gehuurd om met zijn vrouw en kind een beter leven te leiden (zie ook de volgende pagina). Een video van de productie van deze tassen is ook te vinden op de www.sep-sl.org.

Koop een tas en geef feedback op het ontwerp, we willen graag weten wat je er van vindt! Jouw feedback wordt meegenomen in de productie van de nieuwe tassen.
De productie en de verkoop van deze tassen wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Tilburg in het kader van ‘Een wereld te winnen’ en Tante Pollewop die tweedehands spijkerbroeken beschikbaar heeft gesteld en waar we onze producten mogen verkopen.

Voor meer info over het project
kun je contact opnemen met:
Abubakarr Bangura

Handleiding voor tassen uit Sierra Leone
Tailoring Institute Rokel
Informatie over de kleermakers

This Post Has 0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top