skip to Main Content
Financiële Bijdrage

U kunt doneren door middel van een financiële bijdrage door het over te maken naar bankrekeningnummer NL  41INGB0004 6111 47
Met uw donatie kunnen wij en onze doelgroepen onze doelstellingen realiseren.

Doneren door middel van goederen. Als U goederen over heeft of weg wilt doen, neemt U dan contact met ons op. Wij komen die dan graag ophalen. Wij hebben voorkeur voor materialen die wij kunnen inzetten voor de doorontwikkeling van het  landbouwprogramma en het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Mee Doe

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €10,00

Bezoek aan Sierra Leone

Abubakarr, oprichter van SLYI, ging afgelopen maand naar zijn dorp in Sierra Leone voor een werkbezoek. Hieronder zijn foto’s van zijn bezoek aan de basisschool in zijn dorp Makonkori, ten Noorden van Sierra Leone. Drie studenten van de Universiteit van Delft, die op stage waren bij SEP, de samenwerkingspartner, zijn ook meegereisd naar het dorp. Het was leuk voor de Nederlandse studenten om de basisschool kinderen te ontmoeten. De volgende twee uitdagingen werden geconstateerd tijdens het bezoek aan de school, namelijk:

  1. Er zijn te weinig leerkrachten op de basisschool voor ruim 317 kinderen. Kinderen van groep A en groep B waren bijvoorbeeld in een combinatieklas gezet. Dit heeft het effect dat in de klas nu 117 leerlingen onderwijs krijgen van een leerkracht.
  2. De schooluniformen van de kinderen waren niet goed. De kinderen hadden geen goede schoenen en uniformen om te dragen.
    De SLYI ondersteunt deze basisschool al jaren. Daarom gaan wij nu plannen inzetten om geld te werven om daardoor nieuwe schoolkleding te produceren voor de kinderen en om een inzamelingsactie op te zetten voor tweedehands schoenen voor de kinderen in de klas. Na afronding van dit project gaan wij ons verder inzetten voor de resterende kinderen van de school.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top