skip to Main Content
Financiële Bijdrage

U kunt doneren door middel van een financiële bijdrage door het over te maken naar

bankrekeningnummer NL  41INGB0004 6111 47

Met uw donatie kunnen wij en onze doelgroepen onze doelstellingen realiseren.

Doneren door middel van goederen. Als U goederen over heeft of weg wilt doen, neemt U dan contact met ons op. Wij komen die dan graag ophalen. Wij hebben voorkeur voor materialen die wij kunnen inzetten voor de doorontwikkeling van het  landbouwprogramma en het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Mee Doe

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €10,00

Het project in het kader van Een wereld te winnen

Nieuws uit Sierra Leone t.a.v. het project in het kader van “Een wereld te winnen”

fgelopen maandag hebben 26 leden van de Tailor Union Development Association (TUDA) het ondernemerschapstraject van Stichting Sierra Leone Youth Initiative met succes afgerond. TUDA is de landelijke vereniging van  eigenaren van naaiateliers in Sierra Leone. Dit traject is uitgevoerd in samenwerking met SEP Investment Service. Zie het artikel over dit traject. http://www.nightwatchsl.com/united-tailors-development-association-turns-out-twenty-six/

Het driemaandelijkse ondernemerschapstraject biedt deelnemers de kans om ondernemersvaardigheden inzichtelijk te maken en daarmee hun bedrijfsvoering beter en efficient te doen. Door de succesvolle afronding van dit traject is hiermee de eerste doelstelling van het project behaald. Met dank aan de samenwerkingspartner, SEP, de trainers  en de drie Nederlandse studenten van de Universiteit van Delft, die stage bij het SEP hebben gelopen om dit traject te faciliteren.

Wij gaan nu het microcrediet traject uitvoeren voor een aantal geselecteerde deelnemers die behoefte hebben aan een working capital. Bij de uitvoering van dit crediet gaan wij actief samenwerken met de TUDA. De TUDA zal ons helpen bij het selecteren van deelnemers en staat ook garant voor het crediet. Zes vrouwelijke deelnemers van dit traject willen een nieuw  naaiatelierbedrijf opzetten.  Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de aankoop van 10 naaimachines in Nederland. Het terugbetaalde geld kan tenslotte worden ingezet voor het uitbreiden van het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Contact: Abubakarr Bangura
Email: info@slyi.nl
Website: www.slyi.nl

This Post Has 0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top