skip to Main Content
Financiële Bijdrage

U kunt doneren door middel van een financiële bijdrage door het over te maken naar

bankrekeningnummer NL  41INGB0004 6111 47

Met uw donatie kunnen wij en onze doelgroepen onze doelstellingen realiseren.

Doneren door middel van goederen. Als U goederen over heeft of weg wilt doen, neemt U dan contact met ons op. Wij komen die dan graag ophalen. Wij hebben voorkeur voor materialen die wij kunnen inzetten voor de doorontwikkeling van het  landbouwprogramma en het SEP naaiatelier in Sierra Leone.

Naaimachines veilig in Sierra Leone gearriveerd

Een deel van de naaimachines die in Nederland zijn gekocht of verkregen zijn afgelopen week veilig in Sierra Leone gearriveerd. Hiervoor wil ik jullie bedanken. Een aantal naaimachines zijn deze week meteen in werking gezet door werknemers van het SEP naaiatelier in Rokel, Freetown. Hieronder een opmerking van een van de donateurs van de machines;

“Wat fijn om te zien! Ik heb deze naaimachine 10 keer liever aan deze mensen gegeven, dan ergens in de verkoop in Nederland. Dank dat je mij destijds hiervoor hebt benaderd” Marianne in Leidschiedam.

Heb je een trapnaaimachine of onderdelen daarvan die u kwijt wilt, laat het ons weten. Wij halen deze op voor gebruik in Sierra Leone en wij geven feedback over het gebruik daarvan in Sierra Leone.

This Post Has 0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top